Fashion Flower geeft verse snijbloemen een bijzondere attentie waarde. Deze speciale filmlaag met tekst, logo of afbeelding wordt op het bloemblad van de verse snijbloem geplakt. Nadat de filmlaag vochtig is gemaakt neemt hij alle eigenschappen van de bloem  over en krijgt de bloem zijn bijzondere waarde. Fashion Flower groeit mee met de bloem wanneer deze nog moet uitkomen. Daarnaast is deze filmlaag in staat mee te krimpen met de bloem wanneer deze wordt gedroogd. De speciale inkt en filmlaag zijn niet giftig.


Fashion Flowers biedt bloemisten de mogelijkheid om Fashion Flower te verkopen in hun winkels en bloemen ateliers. De Basicbox wordt dan aangeboden. Deze Basicbox wordt geleverd met vijftien standaard Fashion Flower teksten. Bij aankoop van de Basicbox wordt het gratis instore promotie pack meegeleverd, waaronder het display en een set “deze bloem is geschikt voor Fashion Flower” bloem labels. Om Fashion Flower in uw winkel een succes te maken kan Fashion Flowers u meer verkoop ondersteunende mogelijkheden bieden. Waarbij moet worden gedacht aan banners voor op uw internet site en posters in huisstijl. Natuurlijk kan fotomateriaal worden aangeleverd voor flayers en nieuwsbrieven. Ook kan worden meegedacht bij adverteren en behoord een bijdrage in de kosten tot de mogelijkheden.


Door korte communicatie lijnen en één aanspreekpunt is snel handelen mogelijk. Eigen ontwerp  is geen enkel probleem. Voorwaarden hieraan zijn wel dat het ontwerp op de bloem moet passen en dat volledig wit nog niet mogelijk is.


Naast de standaard teksten worden er ook Specials uitgebracht voor thema dagen.


Kijk hoe het werkt of vraag direct het proefpakket aan via onderstaande links...

HOE WERKT HET?

Bekijk hier hoe Fashion Flower word aangebracht.

AANVRAAG FORMULIER PROEFPAKKET VOOR BLOEMISTEN

Wanneer u het proefpakket wilt aanvragen

LEVERINGS- EN VERKOOPVOORWAARDEN FASHION FLOWERS

Lees hier de Leverings- en Verkoopvoorwaarden

De 15 standaard teksten van  Fashion Flower Gebruiksaanwijzing Aanvraag formulier Verkoopvoorwaarden