Home Bloemist Fashion Contact

Flowers


BLOEMIST-ADVIES

Fashion Flowers advies en concept ontwikkeling ook voor uw bloemenwinkel. Heeft u er wel eens aangedacht om hulp te zoeken voor uw bloemenwinkel, iemand die een andere kijk op zaken heeft en doeltreffend advies kan geven of juist iemand om mee te brainstormen om verschillende mogelijkheden te bekijken en te beargumenteren. Jaap Zoon van Fashion Flowers kan dit.
Bloemisten zijn vaak hele creatieve mensen die mooie creaties maken uit bloemen. Het zakelijke wordt daarmee wel eens over het hoofd gezien. Een mooie mix tussen creativiteit en zakelijkheid zou het beste zijn. Maar hoe bereik je dat. Jaap kan hierin adviseren en ondersteunen. Coaching is hier het goede woord. Iemand die mee kijkt en ondersteund, en als de mouwen opgestroopt moeten worden dat dit ook gebeurt. Vaak is er veel meer mogelijk om uw bloemenwinkel weer goed op de rit te krijgen, dan dat u misschien zelf denkt. Een rendabele bloemenwinkel moet het uitgangspunt zijn. Daarvoor bent u ook ondernemer, en creatief met bloemen.

Jaap kijkt mee in uw bloemenwinkel en zal de goede en zwakke punten benoemen. Vaak zijn het maar een paar aspecten van alles wat er bij een bloemenwinkel komt kijken, die aangepast hoeven te worden. Dit kan van alles zijn, denk aan de buiten presentatie, de routing in de bloemenwinkel maar ook andere aspecten als klopt het prijsniveau met wat de winkel en medewerkers uitstralen? Uit mijn eigen retail ervaring weet ik dat de aandacht voor dit soort dingen kan verzwakken. Daarom is het goed om er een professional in flower retail erbij te halen.


Bloemenwinkels moeten uitnodigend zijn voor de consument en ook uw bloemenwinkel moet hierdoor rendabel worden. U moet met uw bloemenwinkel ook winst maken, mogelijk gaat bij u, net als bij veel collega bloemisten, het creatieve voor. Helaas kan dit niet zonder een rendabele bloemenwinkel. Neem contact op met Jaap, telefonisch of via het contactformulier. Of lees meer op de pagina bloemist hoe de aanpak is om uw bloemenzaak weer rendabel te maken.