Home Bloemist Fashion Contact

Fashion


WIE ZIJN WIJ


Fashion Flowers ontwikkeld fashion concepten en begeleidt en adviseert in een start en opschaal fase van mode merken.

Ben je in de oriënterende fase van je mode merk en heb je wel ideeën maar nog niet duidelijk hoe alles werkt in fashion, of mis je de kennis om daadwerkelijk te starten dan is Fashion Flowers het juiste adres. Ook als je al een mode merk hebt en nu op het punt staat om op een gezonde manier je kledingmerk of kledingcollectie op te schalen is dit het juiste moment om Fashion Flowers hierbij te betrekken.  

Jaap Zoon is de naam achter Fashion Flowers. Met 20 jaar retail ervaring in het midden tot high-end segment en de laatste jaren actief in de ontwikkeling en productie van fashion, heeft hij een enorme kennis welke nu via Fashion Flowers beschikbaar komt. Loop je aan tegen hoe te starten met je fashion brand of heb je al een merk maar mis je het inzicht hoe verder te groeien dan kan Jaap je in één of meerdere persoonlijk gesprekken adviseren. Ook begeleiding voor een langere periode is mogelijk waarmee hij meer de rol van een coach op zich neemt.

De informatie behoefte zal voor iedereen anders zijn. Het kan zijn dat je alleen maar een paar aangrijpingspunten wilt om verder te kunnen, dit kan vaak al in één adviesgesprek. Om een goede fundering te bouwen van je idee gelooft Jaap in concepten, kort gezegd; een plan binnen kaders waar alles samenkomt en op elkaar is afgestemd. Werken volgens een concept geeft duidelijkheid in de voorwaarden waarmee je je merk, collectie, webshop, winkel of deze tezamen presenteert. Doelen die hieruit voortkomen maken het makkelijker om naar het resultaat toe te werken.

Wil je weten wat Jaap voor je kan doen neem dan contact op via het formulier of bel direct 0610931477    


   


English Fashion