Home Bloemist Fashion Contact

 Gezond rendement behalen

nu en in de toekomst

HOE DOE IK DAT

WAT IK DOE

Fashion Flowers werkt in Nederland

Maar helaas niet in heel Nederland, maar gelukkig wel in een een groot gedeelte.

Ik geef


MIJN DOEL

WAAR DOE IK DIT

Conversatie

Maak vrijblijvende een afspraak

dan maken wij kennis tijdens het drinken van een kop koffie


IK DRINK GRAAG KOFFIE

De conversatie. Om tot goede oplossingen te komen, specifiek voor uw winkel is het nodig dat we een conversatie aangaan. Tijdens dit gesprek, of meerdere, worden op een leuke, informele manier veel onderwerpen besproken, zowel over uw winkel maar ook over uzelf. U bent uw winkel in mijn gedachte. Daarom moeten ik u goed leren kennen.

1

Probleemstelling. Aan de hand van de conversatie, de gesprekken, wordt er een probleemstelling geformuleerd. De probleemstelling maakt duidelijk in welk of in welke bedrijfsonderdelen het “probleem” schuilt en wat we willen verbeteren om de doelen te bereiken.

2

Doel. Doordat de probleemstelling antwoorden geeft op wat we moeten verbeteren kunnen we bepalen welk doel moet worden bereikt.

3

Oplossingen. Fashion Flowers kan heel uitgebreid te werk gaan op verschillende bedrijfsonderdelen. Vaak is dit niet nodig en kan worden volstaan door een doelgerichte aanpak van de probleemstelling en het daar aangekoppelde doel. Fashion Flowers zal in deze fase uitgewerkte oplossingen aandragen.

4

Bouwen. Uit de oplossingen zal de beste worden gekozen. Dit is het moment dat er gebouwd kan gaan worden. En als ik letterlijk de handen uit de mouwen moet steken dan doe ik dat!

5

 IN 5 STAPPEN NAAR RESULTAAT

Bel; 0610931477 (ook ‘s avonds en in het weekend) | Mail; info@fashionflowers.nl | Online formulier

Flowers


WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een klein gespecialiseerd adviesbureau dat zich onder andere richt op de lokaal werkende zelfstandig bloemist.

Eigenlijk is wij, ik. Ik is Jaap Zoon. Aangenaam!
Het is alweer jaren terug dat ik met bloemisten in aanraking kwam en ontdekte dat dit veelal hard werkende creatieve mensen zijn met hart voor hun zaak. Daarin zag ik dat het ondernemerschap weleens achtergesteld werd ten opzichte van de rest. Zonde dacht ik want veel bloemisten hebben iets moois in handen waar veel meer uit te halen is.   

Ik beschik over actuele kennis uit de branche en volgen het laatste nieuws op bloemisten niveau en retail in zijn geheel, daarnaast beschik ik over specialistische kennis en ruime praktijk ervaring in fashion, welke goed te spiegelen is aan bloemen. Door te denken en te werken in concepten is er meer rendement te halen uit uw bloemenwinkel.   

Contact Mail: info@fashionflowers.nl?subject=Ik heb een vraag / Opmerking
Home Bloemist Fashion Contact